Hexa TAROT T810

Naše projekty
baui

Re: Hexa TAROT T810

Post by baui »

BoŠ wrote:Tak ono to možná bočníkem řešeno bude, btw hallovkou se také měří na nepřerušeném vodiči, spíš mi jde o to, že jsou tu další propoje navíc. A cokoliv navíc zvyšuje riziko selhání.
Jop, souhlas. Ideal by byla sonda v nejakem nasazovacim krouzku primo na nepreruseny kabel a mam pocit, ze dokonce jedna modelarska firma delala nejaky takovy senzor (snad JR??). Na helinu bych si to bez dvojiho napajeni paluby taky primo do pohonne soustavy nedal.
Tom

Janekx
Administrátor

Post by Janekx »

RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky

prokyno

Post by prokyno »

A co mě to ukáže čeče :-)
Pokud si k temu nepořídím ještě tatranisku tak na graupneru nezjistím ani popel :D
Ale dík za info :D

BoŠ

Post by BoŠ »

Na kvadře používám co se pohonu týká pouze měření napětí jednotlivých článků.

A vůbec, osd mini měří proud nebo ne?

edit: aha, neměří

prokyno

Post by prokyno »

ne neměří, jen ukazuje stav baterie a její napětí

BoŠ

Post by BoŠ »

Pánové, pokud to ještě někdo nečetl, koupil jsem od Prokyna kameru GoProHero 3+ silver, no a protože je Prokyno uznalý, a tušil možnosti biblické potopy, věnoval mi jako příslušenství ke kameře tento stroj - hexu Tarot. Po zběžné kontrole jsem za pomoci Pavla zkusil tento stroj v pátek 27.5. 2016 zalétnout, ale chování stroje bylo takové trochu podivné, a po dvou převrácení na záď, a po využití Pavla jako gimbalu pro koptéru jsme to v pátek zabalili, načež přišel déšť, který vytopil Prokyna.
Nedalo mi to, tak jsem v pátek po příchodu domů kompletně zkalibroval regulátory, zkalibroval senzory řídící jednotky, trochu upravil instalaci komponent, a někdy pozdě v noci nabil baterku. V sobotu jsem lítal, ale se sekačkou na chalupě. Dnes mám na krku omladinu, takže jsem šel na naši zahrádku, a tam na ploše 4x4m provedl

uspěšný zálet :D :D

Zavisel jsem v manuálním a attitude režimu, cca 3 min, zkoušel jsem i mírné přesuny. Takže asi největší problém byl, po pozdější analýze, v kalibraci senzorů, což jsem trestuhodně opomněl v pátek zkontrolovat. Žádnou obrazovou dokumentaci nemám, protože zálet bylo okamžité rozhodnutí. Pokud se dnes nepodělá počasí, tak to ještě možná zajedu večer tak kolem osmé hodiny někam prubnout (závora nebo školka).
Last edited by BoŠ on 29 May 2016 21:32, edited 1 time in total.

prokyno

Post by prokyno »

Gratulace pane,
Pokud se urvu a byla by školka tak bych se ukázal, pokud to vyjde :-)
Závoru bych nedal :-(

BoŠ

Post by BoŠ »

Pokud pojedu do školky, tak ti zavolám. Teď se to trochu komplikuje, protože se mi žená vrátí později než jsem předpokládal.

prokyno

Post by prokyno »

V klidu :-)
Mě se to nějak komplikuje celej víkend. No když tak nad tím přemýšlím tak celej týden stojí za hovno už od pondělka :D

BoŠ

Post by BoŠ »

Tak nakonec nestíhám. Oficiální zálet bude asi v pátek

Post Reply