Už zítra odpo ?BoŠ wrote:Dokonáno jest - regl, serva a Jlog objednány. Asi nakonec do toho vzduchu půjdu o něco dřív, než jsem myslel- a vůbec, děti přeci jíst nemusí.
Goblin 570
Re: Goblin 570
Dnes to odeslali, zítra by to mělo dojít, ale nemám kulové čepy - ty má Tom na servech.
Uz je mam pro tebe pripravene. Ted musim najit volnou chvili, at ti je nekam muzu hodit 
Tom
Co tak zítra odpoledne u závory?baui wrote:Uz je mam pro tebe pripravene. Ted musim najit volnou chvili, at ti je nekam muzu hodit
Jinak tři zásilky na cestě
A to jsem byl ještě neděli přesvědčený, že to vybavení koupím někdy na jaře
Ale ať kobliha stojí na poličce aspoň kompletní. A konečně použiju sokoheli tool.
A vůbec ..........................................
................ už se těším na šroubkování, nastavování, .......
Já ti to měl přece jenom rozbít, aby sis to šroukbování užil pořádně

Zavolám ti dneska a domluvíme se. Zítra závoru nedávám. Jdu se poptat ke konkurenci, jestli mi nechtějí sponzorovat lítání
.
Zavolám ti dneska a domluvíme se. Zítra závoru nedávám. Jdu se poptat ke konkurenci, jestli mi nechtějí sponzorovat lítání
.Tom
OK. Ještě, Tome, prosím, jaké jsi kupoval ty páky serv u Zbyni?baui wrote:Já ti to měl přece jenom rozbít, aby sis to šroukbování užil pořádně![]()
Zavolám ti dneska a domluvíme se. Zítra závoru nedávám. Jdu se poptat ke konkurenci, jestli mi nechtějí sponzorovat lítání.
Děkuji, bylo třeba dělat nějakou úpravu na BK serva nebo je to stejný n-hran jako futaba?
Je to ten stejný, sedí bez vůle. Stejně tak SAB páky na Futabí hodněmoc-hran 
Na servu vrtulky doporučuju zkrátit přesah, aby se to nepotkávalo s řemenem.
Na servu vrtulky doporučuju zkrátit přesah, aby se to nepotkávalo s řemenem.
Tom
BoŠ wrote:Ahoj pane,prtka wrote:
Pane vy jdete do řady 700 ?
ne, do 700vky nejdu.
Ale na inzerci jsem narazil na nějakýho makyše, který prodává 570 koblihu, tak se jen tak zajímám