Zajimalo by me cim nastrikat EPO (tusim i Elapor) a EPP bublinky s kterou barvou mate nejlepsi zkusenosti?
EPP jsem strikal foukacimi barvami na textil jak doporucil Standa ale cim udelat pekny celistvy a odolny nastik?
Uvazuji take o strikaci pistolce nebo jsou i dostupne sprejove barvy?
Sesmoleno na mobilu.
Strikani bublinek
Strikani bublinek
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky
Re: Strikani bublinek
Mám odzkoušený a můžu doporucit barvy na lexan (karoserie rc autíček), daji se koupit i ve sprejích, cena od 120 do 160 kč dle výrobce.
Diky neloupe se to nebo je to pruzne? Chyta to i nejakou folii rad bych serva prelepil folii aby to bylo hladke a prestrikl
Sesmoleno na mobilu.
Sesmoleno na mobilu.
Drží to dobře, nesmí se tam toho naplácat moc, ale vzhledem k tomu, že ty barvy dobře kryjí, stačí minimum barvy.Janekx wrote:Diky neloupe se to nebo je to pruzne? Chyta to i nejakou folii rad bych serva prelepil folii aby to bylo hladke a prestrikl
Mám tu nějaký zbytky a pokud na to nekvaltuješ, mohl bych ti je vzít v pátek na otestovámí.
No nemam na cem to testovat, nasel jsem toto video
Premyslim take nad zakrytim serv, zeby paska se sklenenymi vlakny?
Premyslim take nad zakrytim serv, zeby paska se sklenenymi vlakny?
Ja na to pouzivam normalni Dupli-color Aqua z Bauhausu - http://www.motipdupli.cz/dep/145-aqua-laky/
Trva celkem dlouho nez na bublinach uplne zaschne, ale nechava moc hezky povrch.

Trva celkem dlouho nez na bublinach uplne zaschne, ale nechava moc hezky povrch.

Tom
A jaka uprava pred barvenim ? Odmasteni jarovkou nebo neco vic?
Sesmoleno na mobilu.
Sesmoleno na mobilu.
Vybaleni z krabice -> maskovani nebarvenych casti malirskou paskou -> strikani
Pak je ale problem, ze ta barva zustava dlouho lepiva, coz jsem zjistil az pozdeji. Je potreba to nechat dukladne vyschnout a to muze i dva nebo tri dny trvat.
Serva jde zakryt ctvereckem depronu, pokud ti tam vyjde na vysku. Jinak bych pouzivam takovou tu bilou maskovaci prepisovaci izolepu na bile povrchy a papirove pasky tam, kde pres ne chci jeste barvit.
Pak je ale problem, ze ta barva zustava dlouho lepiva, coz jsem zjistil az pozdeji. Je potreba to nechat dukladne vyschnout a to muze i dva nebo tri dny trvat.
Serva jde zakryt ctvereckem depronu, pokud ti tam vyjde na vysku. Jinak bych pouzivam takovou tu bilou maskovaci prepisovaci izolepu na bile povrchy a papirove pasky tam, kde pres ne chci jeste barvit.
Tom
Myslis tu bilou papirovou na etikety ?
Sesmoleno na mobilu.
Sesmoleno na mobilu.