Reagoval jsem na tu obecnou část. V principu máš samozřejmě pravdu. Narážel jsem na to, že na rozdíl od regulátorů, do kterých vidíš dovnitř, nemá uživatel FBL jednotek k nastavení základních parametrů vůbec přístup.
LOGO
Re: LOGO
Chápala, nabízené vysvětlení klepání mi taky moc nevoní 
Reagoval jsem na tu obecnou část. V principu máš samozřejmě pravdu. Narážel jsem na to, že na rozdíl od regulátorů, do kterých vidíš dovnitř, nemá uživatel FBL jednotek k nastavení základních parametrů vůbec přístup.
Tom
Záhada klepající heli s listy" Edge se " série odhalena. Za vše mohou jen otáčky. Normal 1890ot. klepačka, idle 1 1980ot. vše ok, idle 2 2100ot. vše ok. Závěr : Edge se nemají rády low otáčky
. Rapidům to je jedno . Kdyby byly bílý bez problému bych je lítal .
Zajímavý je , že na 400SE mám starý tip Edgů a zvládají jakékoliv otáčky. No jsem zvědavej na Boše jak se s tím popasuje.
Jinak listy byly u Pavlíka a žádný problém či defekt neshledal.
Zajímavý je , že na 400SE mám starý tip Edgů a zvládají jakékoliv otáčky. No jsem zvědavej na Boše jak se s tím popasuje.
Jinak listy byly u Pavlíka a žádný problém či defekt neshledal.
-
martin_bohac
No nevim,ja pujcoval Errorovi svoje edge a hrozne si je chvalil.
-
martin_bohac
Ja tocim cca 2000. Mam jen jeden idle. Vic nemam potrebu. Pro to moje litani je to akorat.
-
martin_bohac
Mam stary nebo novy edge? Kdo to vi, odpovi.
Stary jsou cerny se zlutym napisem?
Stary jsou cerny se zlutym napisem?
Starý Edge - obrázek
Nový Edge SE - obrázek
Na nových je i napsáno EDGE SE.
Rozdíl je v mírně upraveném profilu a poloze těžiště podélně i příčně.
Peťo, ten problém nebudou listy samy o sobě. Jestli to spravilo jen zvednutí otáček, bude to tuhost hlavy v souhře s listy. Kdybys upravil tlumení, chodily by ti nejspíš i na ty nižší otáčky. U Goblina je to to samé a dokonce prvních 20-30 letů musí letět nad 2000rpm než si tlumení sedne, jinak je to jak letící epileptický záchvat.
Nový Edge SE - obrázek
Na nových je i napsáno EDGE SE.
Rozdíl je v mírně upraveném profilu a poloze těžiště podélně i příčně.
Peťo, ten problém nebudou listy samy o sobě. Jestli to spravilo jen zvednutí otáček, bude to tuhost hlavy v souhře s listy. Kdybys upravil tlumení, chodily by ti nejspíš i na ty nižší otáčky. U Goblina je to to samé a dokonce prvních 20-30 letů musí letět nad 2000rpm než si tlumení sedne, jinak je to jak letící epileptický záchvat.
Tom