VH-Model Rytmus Energy

Naše projekty
baui

Re: VH-Model Rytmus Energy

Post by baui »

Vypada to, ze co se tyka stoupani, dosahl stavajici pohon sveho maxima kolem 32m/s s prikonem cca 1,6kW.

Image

V bezmotorovem letu je jeste co dohanet ted, s funkcnim zakrivovanim odtokovky. Zatim 50,4m/s. Docela me prekvapilo, jak pomerne univerzalni profil dobre reaguje na oba smysly zakriveni. Se 3mm zakriveni cele odtokovky dolu se i toho 1,9kg plazi po obloze.

Vcera jsem omezil vyrobcem navrzene vychylky kridelek zhruba na 60% a v beznem letu se mi rozhodne nezda, ze bych ztracel na ovladatelnosti. Spis se letove vlastnosti zlepsily, protoze si muzu dovolit plnou vychylku na celem rozsahu rychlosti, aniz by kridelka vyrazne brzdila a porad je to akrobat. Diferenciace bude v nastavene rychlosti kluzu nekde v okoli hodnoty 1:2,5 s cca 30% mixem do smerovky, kdy uz se zda, ze trup drzi v ose letu a neplave ani nevybocuje.
Tom

Pavel

Post by Pavel »

Zeby zpráva z řídícího střediska kosmických letů v Houstonu ?

baui

Post by baui »

To zatim ne, ale slysels pilota te Cessny letici kolem, jak vcera nadaval, ze mu virime vzduch? :cheers:
Tom

Pavel

Post by Pavel »

Já ho neslyšel, bo tam stále něco hučelo :nevim:

Janekx
Administrátor

Post by Janekx »

Tak co tomu je?

Sesmoleno na mobilu
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky

baui

Post by baui »

Zatím jsem nepřekonal dlouhotrvající záchvat lenosti, takže nevím :mrgreen: Podle chování je buď odtržený magnet (nepravděpodobné) a nebo proražené vinutí (asi jo). Uvidíme, kdy se k tomu dostanu...
Tom

baui

Post by baui »

Tak jsem dnes koupil torx bity, rozdělal to a MVVSka to má za sebou. Páneček upekl vinutí :x To je tak, když se moc blbne...
Počítám, že servis nebude úplně levná sranda, tak teď přemýšlím o dočasném řešení v podobě nějakého 35xx Foxy aspoň na závěr sezóny...
Tom

Janekx
Administrátor

Post by Janekx »

baui wrote:Tak jsem dnes koupil torx bity, rozdělal to a MVVSka to má za sebou. Páneček upekl vinutí :x To je tak, když se moc blbne...
Počítám, že servis nebude úplně levná sranda, tak teď přemýšlím o dočasném řešení v podobě nějakého 35xx Foxy aspoň na závěr sezóny...
35XX Foxy ? posloucham ;)
ostatne tento by te neoslovil?
http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... ektromotor
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky

Pavel

Post by Pavel »

baui wrote:Tak jsem dnes koupil torx bity, rozdělal to a MVVSka to má za sebou. Páneček upekl vinutí :x To je tak, když se moc blbne...
Gumicuk, gumicuk, gumicuk :P

Nebo zeby ajrovlek ?
Velká Kaťána......................

baui

Post by baui »

Koukám hodně předběžně na C3520-880. Ten AXI je taky fajn možnost, jen by to asi musel být spíš 2826/10 kvůli nižším otáčkám. Těch 1130kv by znamenalo vrtuli o minimálně dva palce menší -> $$$$$$.
Tom

Post Reply