RCF Sbach 342 1,2 m
Re: RCF Sbach 342 1,2 m
Ideální umístění baterie je určitě do trupu, ale je nutno taky počítat s tím, že v případě kolize může mít devastující účinek. 
- standapass
Dobryyyyy.SJanekx wrote:Tak jsem RTF
Gratuluju, ale co to je za fotku - to je nejaky konstrukcni, ne RFC ne ?? Jinak sorry, ze jsem se nezapojil do diskuse, bylo dost prace a navic travim dost casu navstevovanim matinky v nemocnici, pokud byste potrebovali nejakou radu k letadlum, co jsem delal, je lepsi volat: 604738324.Janekx wrote:Tak jsem RTF
No jo trochu vic lepidla padlo no
diky od ted budes pritel na telefonu a ono te prejde davat tel cislo tak volnomyslenkarsky
Jinak info pro BoSe. Jak budes delat tahla na kridelkach tak zaplmen na to reseni dle navodu tedy klouby na obou stranach a nastavovani podle delky tycky. Je to na nervovy kolaps. Nejde to nastavit. Lepe jeden kloub a nastavitelna koncovka tahla u serva. Ja to udelal podle navodu a hodina v kopru a malem jsem to rozslapal...
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
Jinak info pro BoSe. Jak budes delat tahla na kridelkach tak zaplmen na to reseni dle navodu tedy klouby na obou stranach a nastavovani podle delky tycky. Je to na nervovy kolaps. Nejde to nastavit. Lepe jeden kloub a nastavitelna koncovka tahla u serva. Ja to udelal podle navodu a hodina v kopru a malem jsem to rozslapal...
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky
Toz hotovo a prvni testovaci pojezdy OK takze kolecka funguji 
A kdy teda bude zálet?
Cert vi snad brzo
Vem ho na halu!
Tohle je ideální velikost na pomalolet!
No to jo ten by ty spajziky smlsnul ale zitra ma byt pekne teplo ...
Když tak brkni, rád bych se mrkl.