Motor co tam mám Phasor 2035 jsem modelem už koupil ,má 4100 ot/V . Teď používají v F5B většinou motory Phasor 2035 - 2700 ot/V na 8S- 2x4S 2200 mAh a 2100 ot/V na 10S- 2x5S 1800mAh.U těchto setupu není takové proudové zatížení -čím více voltů-S tím menší proud A.Při soutěžním létání F5B používají limiter výkonu- max 1750 W/min., takže ty baterky tak nehoní oproti tomu, když se líta taková show. Vrtule používají taky od Sergeje Sobakina ,ten vyrábí taky F5B model Avionik (pro normální lidi nedosažitelný asi tak jako Minicorado ).https://vimeo.com/59837175.Pravidla F5B -http://www.f5b.de/reglement.html
Pro Pavla a Boba jsem sehnal aktuální ceník Speedfire ,pošlu Vám je SZ. Kdyby měl někdo zájem ,pošlu, veřejně to sem dávat nebudu.
Hotliner Speedfire 2 a podobné rychle létající potvůrky
Re: Hotliner Speedfire 2 a podobné rychle létající potvůrky
Tady je ještě pár videí z dřívější doby ,kdy byl model ještě celý původní a lehčí
Míro, seš had, který mi podstrkuje otrávený jablko - na cenu jsem se ptal výrobce. Až se s ní po pasují, tak uvidíme. Láká mě to, ne že ne....
Ještě pár fotek po karambólu
a pár fotek jak jsem si vyráběl uhlíkové desky na díry
a pár fotek jak jsem si vyráběl uhlíkové desky na díry
Tedy, vašnosto, ty nám dáváš. Začínám přehodnocovat rozpočtové preference.
Tož informace od zkušeného máme, včil ještě kdo se nechá zlákat....
Miro, ses borec!!! Pokud bys byl ochotny pomoci mi pri pripadnych problemech ci karambolech, tak bych do toho sel. Janku mi poslal nabidku na RTF za 2100 Euro, coz odpovida kitu se servy KST za cca 1000Euro. Ted resim, kde vzit penize, ale napadlo me, ze nemam jeste zaplacene dva alarmy, dohromady cca 60000 Kc - a to je vyzva. Dodaci lhuta je 2 az 2,5 mesice, zalohu chce 10%, minimalne vsak 3700 Kc.
Je to vyzva, asi si udelam darek k vanocum, ci do noveho roku.
PS: az zjistim, jak prepnout cestinu, tak budu psat cesky.
PS2: a diky za cenik
Tak blahopřeji k novému super letadluBoŠ wrote:Miro, ses borec!!! Pokud bys byl ochotny pomoci mi pri pripadnych problemech ci karambolech, tak bych do toho sel. Janku mi poslal nabidku na RTF za 2100 Euro, coz odpovida kitu se servy KST za cca 1000Euro. Ted resim, kde vzit penize, ale napadlo me, ze nemam jeste zaplacene dva alarmy, dohromady cca 60000 Kc - a to je vyzva. Dodaci lhuta je 2 az 2,5 mesice, zalohu chce 10%, minimalne vsak 3700 Kc.
Last edited by MiraH on 02 Oct 2018 20:34, edited 1 time in total.
Pavel wrote:Tedy, vašnosto, ty nám dáváš. Začínám přehodnocovat rozpočtové preference.
Pak si dáme kombaty
Míro, jaký máš křídla? Standart, double carbon, double carbon light, triple carbon extralight, máš carbon D-box? Double carbon je prý odolnější , hlavně při manipulaci a "horším zacházení", ale křídlo je o 60g těžší - 470g oproti 410g. Co je vhodnější na případně ne zcela perfektní trávu? Závodit nechci, na závodech letájí light nebo ultralight.
To nevím jaký křídlo mám,ale šel bych do toho Double carbonu,těch 60g to je nic to se tam ztratí, já po těch opravách to křídlo mám minimálně těžší o 100 až 120g možná i víc to ,ale jsem to křídlo taky víc zpevnil v tuhosti .Double carbon nemám podle toho jak sem to kuchal.Pan Janků má to mí Speedfire v galerii poznáš to podle těch mích fotek.Pošli mu tu fotku a klidně se ho zeptej třeba si vzpomene .Já se sním znám tak mu klidně řekni, že sem to já kdo ho vlastní.Na závodech oni akorát vylítnou na horu a pak jdou bez motoru dolů a pak letají na konec termiku, takže potřebují lehčí modely na takový naše kravení a show je potřeba, aby to bylo pevnější ,nehledě na to že přistávají většinou na upravené plochy a my potřebujem ,aby to éro přistálo všude.BoŠ wrote:Míro, jaký máš křídla? Standart, double carbon, double carbon light, triple carbon extralight, máš carbon D-box? Double carbon je prý odolnější , hlavně při manipulaci a "horším zacházení", ale křídlo je o 60g těžší - 470g oproti 410g. Co je vhodnější na případně ne zcela perfektní trávu? Závodit nechci, na závodech letájí light nebo ultralight.