Se mnou fleshe pořídil i Pavlík, tak se tu určitě podělíme o postřehy ze stavby.
Flash Reloaded
Flash Reloaded
Nastal čas na výměnu metrovky epp a když rc-factory zařadilo zpět do výroby model flash, volba byla jasná
Se mnou fleshe pořídil i Pavlík, tak se tu určitě podělíme o postřehy ze stavby.
Re: Flash Reloaded
Po otevřeni krabice najdeme jak je u rc-factory zvykem dobře připravenou stavebnici včetně příslušenství.
Vyrábí se ve dvou barevných provedení.
Vyrábí se ve dvou barevných provedení.
Oproti původní verzi bylo celkově lehce ubráno materiálu epp a co by bych zatím jako jediný vytknul, bylo ubráno i uhlíku potřebného pro vystuzeni modelu aby vydržel vic jak jednu sezonu
Bohužel šetří se všude, takže nezbývá než sáhnout do domácích zásob, nebo potřebný uhlík dokoupit.
Bohužel šetří se všude, takže nezbývá než sáhnout do domácích zásob, nebo potřebný uhlík dokoupit.
Jakože na výškovku kousek uhlíků jen z jedné strany.
Určitě by to mohlo stačit, ale jak jsem psal, musí to chvíli vydržet...a uz jsem flashe mel dva.
Takže uhlík pěkně z obou stran a po cele délce.
Určitě by to mohlo stačit, ale jak jsem psal, musí to chvíli vydržet...a uz jsem flashe mel dva.
Takže uhlík pěkně z obou stran a po cele délce.
To stejný na páteří, uhlík po celé délce a ještě jsem kousek přidal tak aby se propojil i s vyškovkou po jejím přilepení k páteří letadla.
nová verze už má vyfrézované otvory pro všechny serva, ale ja je minimálně pro křidýlka nevyužiju, mám rozměrově menší serva (Savöx SH 0263MG) než s jakými počítá výrobce a pak mám tak nějak serva raději v křídlech, takže se měřilo, řezalo a dlabalo.
závěsy sop i když jsou ve stavebnici přiložený, jsem použil o kousek lepši z domácích zásob
Se vším výše uvedeným souhlasím, tedy s jednou připomínkou.
Já žádného Fláše vůbec nechtěl, ale přeci nezůstanu pozadu , že ...
V pondělí se čučnu k Rajchecovi pro huhlíkové plocháče a nějak to také upatlám.
Oproti Extře 330: 1/nejsou přítomny diagonální výztuhy (tuhost v krutu a schování kabelů) - tedy velké mííínus
2/ nejni přítomno ajrodynamistické odlehčení křidélek (pročež se nebudou tolik utrhávat) - velké plůůs
Já žádného Fláše vůbec nechtěl, ale přeci nezůstanu pozadu , že ...

V pondělí se čučnu k Rajchecovi pro huhlíkové plocháče a nějak to také upatlám.
Oproti Extře 330: 1/nejsou přítomny diagonální výztuhy (tuhost v krutu a schování kabelů) - tedy velké mííínus
2/ nejni přítomno ajrodynamistické odlehčení křidélek (pročež se nebudou tolik utrhávat) - velké plůůs
Tak jsem se do toho opatrně pustil (dělám do 19ti hod). Není o čem psát, bo vše podstatné už Pepé shrnul.
Snad jen, že boční výztuhy trupu jsem udělal také průběžné od VOP až po motor, ale z huhlíku 1x3mm.
Trup Extry 330 se s huhlíkem 0,5x3mm po vypráskání EPP krásně kroutí.
Rovněž křídla jsem vyztužil po celé délce jako Pepé ale taktéž huhlíkem 1x3mm.
Na Extře 330 jsem v křídle použil 0,5x3mm a třetí sezonu mi křídlo zamávalo, proto pevnější nosníky.
Snad jen, že boční výztuhy trupu jsem udělal také průběžné od VOP až po motor, ale z huhlíku 1x3mm.
Trup Extry 330 se s huhlíkem 0,5x3mm po vypráskání EPP krásně kroutí.
Rovněž křídla jsem vyztužil po celé délce jako Pepé ale taktéž huhlíkem 1x3mm.
Na Extře 330 jsem v křídle použil 0,5x3mm a třetí sezonu mi křídlo zamávalo, proto pevnější nosníky.