Funcub 1400mm
Re: Funcub 1400mm
Právě zkracuji vakance v Českém ráji a ušetřené grošíky hodlám smysluplně zneužít.BoŠ wrote:Takže buď svůj kredenčák přenechám Pavlovi, nebo ho postavím. Teď babo (a Pavle) raď![]()
![]()
Nějaký ten gredenc by se urkytě hodil .....
Eštěvá zvažuji teho Rctractoráka.
Tak Pavle, asi si toho kredenčáka slepím. Objednal jsem to co Petr, 25mm rozteč je to, co mi chybělo. Takže teď mám navíc axi 2814-20 V1 s roztečí pouze 16mm, a potom tu větší bestii, co tam měl Standa, nějakou 2820. Kdyby měl někdo zájem, tak se dohodneme. Teď budu mít po dvoutýdenním maratonu v práci týden volno bez rodinky, tak udělám Fanouše. FunRay už pouze čeká na konektory na baterky, ochranu břucha, a je RTF.
Nejspíš AXI 2820/10 GOLD LINE V2 . Pro ty co lítaj rychle.
V2 to není, to jsem kupoval tak před dvěma roky. Ale něco takovýho to bude. Problém je, že to váží 150g oproti 104g, a nějaký nejmenovaný člověk tvrdí, že letadlo má být co nejlehčí, že jo Pavle. No a na blbnutí na louku a letiště to bude dobrý. Jen přemýšlím nad podvozkem.prtka wrote:Nejspíš AXI 2820/10 GOLD LINE V2 . Pro ty co lítaj rychle.
Když budeš slušně přistávat stačí origo bez úprav . 
150g motor je ideal, s Hacker A30-14L a 13×6,5 vrtuli to naaahodou litalo uplne dokonale 
Na podvozky je dobra inspirace tohle vlakno. Akorat R2Hobbies podle nejmodernejsich trendu taky zkrachovali, takze jedine si podobny podvozek vyrobit doma
Podle me je dulezitejsi uprava riditelne ostruhy, ten original je strasny zmetek. Treba nahradit timhle.
Na podvozky je dobra inspirace tohle vlakno. Akorat R2Hobbies podle nejmodernejsich trendu taky zkrachovali, takze jedine si podobny podvozek vyrobit doma
Podle me je dulezitejsi uprava riditelne ostruhy, ten original je strasny zmetek. Treba nahradit timhle.
Tom
Někde tady je foto mého podvozku....