SŠTC pokus o 1s
Re: SŠTC pokus o 1s
Vyrobil jsem diferenciálně - integrační páku na servítko - kurvítko křidélek.
Zvážil jsem naměřené kusy vodičů:
0,02mm 2 x 0,7m - + - k zadním servům
0,02mm 6x 0,1m servo křidélek a regl.
0,01mm 2 x 0,7m impulsy k zadním servům
a spadla mi brada ... 2,3g .....tuze moc....
Na 2s mi šlapala zadní serva TGY -1290 u Sparka celá na 0,01mm - každé extra.
Na 1s budou zřejmě větší proudy, proto společné vodiče pro napájení zadních serv z 0,02mm, impulsy po 0,01 každému servu zvlášť.
Pokud bych to riskl a použil k zadním servům 6 vodičů 0,01 celková hmotnost vodičů by byla jen 1,9g
Pokud bych připojil i servo křidélek pomocí vodičů 0,01mm dostal bych se možná na 1,7g ?
Včil Babo raď
0,02mm 2 x 0,7m - + - k zadním servům
0,02mm 6x 0,1m servo křidélek a regl.
0,01mm 2 x 0,7m impulsy k zadním servům
a spadla mi brada ... 2,3g .....tuze moc....
Na 2s mi šlapala zadní serva TGY -1290 u Sparka celá na 0,01mm - každé extra.
Na 1s budou zřejmě větší proudy, proto společné vodiče pro napájení zadních serv z 0,02mm, impulsy po 0,01 každému servu zvlášť.
Pokud bych to riskl a použil k zadním servům 6 vodičů 0,01 celková hmotnost vodičů by byla jen 1,9g
Pokud bych připojil i servo křidélek pomocí vodičů 0,01mm dostal bych se možná na 1,7g ?
Včil Babo raď
Hezké Pavle! Já si dneska dal pauzu od F3P, pustil jsem se do pyloňákokřídel. Spodní strana je nastříkaná, ale člověk se u toho zapotí. Uffff. Zítra pokračuju na horní straně a zpět k F3P.
Pěkný dizájn..
Válejo?
Válejo?
Honzo hezký, a to budeme mit jako bonus k letadélku
:D:D
Dík, už i vršek jednoho, akorát tu máme dneska nějak málo elektriky. Takže sedím u notebooku, koukám na Piráty co jsem včera stáhl a čekám až bude čím svítit
Jedem možná bude k mání, možná stihnu nastříkat ještě jednoho, jestli máte v Brně málo pyloňáků
Jedem možná bude k mání, možná stihnu nastříkat ještě jednoho, jestli máte v Brně málo pyloňáků