SŠTC pokus o 1s
Re: SŠTC pokus o 1s
Uložení servítka křidélek - HS-5035. Detail spojů zajitěných kevlarem 0,02mm. Nit se prosytí CA a konce se odříznou. Lepené spoje se dále začistí ostrým nožem.
Bez potahu: Křídla, páteř, VOP, a předek trupu = 3,5 g .(+ - ) Snad váha moc nelže.
To je ale frajer 
Mno, momentálně řeším rozdělení na dvě části před postižením.
Zřejmě páteř za křídly odpojím a uzavřu příčkou 0,3mm. Potáhnu to tedy jako dva kusy a opět smontují.
Zřejmě páteř za křídly odpojím a uzavřu příčkou 0,3mm. Potáhnu to tedy jako dva kusy a opět smontují.
A kolik váží ty dveře? Nějaký nový potah? No vlastně hodiny tu už byly, takže je řada na klice
Po dnešní dvanáctihodinový modelářský směně. Stýská se mi po studentských letech - pracuju od září, takže jsem od zaměstnavatele neviděl ještě ani korunu, ale na modelaření je času málo, na brigády taky... do toho mi kazí náladu kamarád, že má 14 dní volno, a pak ani v práci nebude lítat sem tam, že dostal klidnější flek
A to ještě nebyly volby!!!
Ne, vážně, good times, těším se na zálet!!! A až si zase během zimy společně zasoutěžíme!
Ne, vážně, good times, těším se na zálet!!! A až si zase během zimy společně zasoutěžíme!
Dneska první lety prototypu. Jsem nadšen. Jo, dva poznatky:
1) Hendrych je sice levnej, nicméně po několika hodinách práce stále nefunguje jak má (kouše se a motor ho neroztočí - budu řešit s výrobcem asi výměnu). Ale jakmile se rozběhne, tak zapnout volnoběh a nenechat zastavit. Nelituju toho, že máme trochu dražší pohony.
2) Muhehehehehe! Se sundavacíma křídlama pod 50g!!!!!
1) Hendrych je sice levnej, nicméně po několika hodinách práce stále nefunguje jak má (kouše se a motor ho neroztočí - budu řešit s výrobcem asi výměnu). Ale jakmile se rozběhne, tak zapnout volnoběh a nenechat zastavit. Nelituju toho, že máme trochu dražší pohony.
2) Muhehehehehe! Se sundavacíma křídlama pod 50g!!!!!
Honzo to je paráda, už se nemůžu dočkat