No, tak zase po roce a půl "Mor ho, Gobelína!!".
Včera jsem nacvakal konektory na propoj (ten nejdůležitější), flešnul jsem nejnovější fw do Spirita, nastavil rozsahy kanalů, směry serv (ale raději je ještě jednou zkontroluji a chování jednotky porovnám s Logem, bo se mi chování jednotky nějak nezdálo), úhly (Soko Heli Tool je fakt dobrý), a dokonce zlehka bez hlavních listů i trochu protočil pohon na zahradě, a ocas ozdobil mým erbem - nasekanou trávou.
Takže o víkendu provedu ještě jednou kontrolu nastavení serv, a teoreticky při vhodném počasí bych mohl v neděli provést zálet.
A propo dotaz na medvěda - Toma Bauího - Tome, kolik jsi s Gobelínem 570 točil, prosím?
Goblin 570
Re: Goblin 570
Snad bude v neděli počasí, takové ceremóónie bych se měl zůčastnit
Otáčky už nevím, ale když mi pošleš počet rubů na pastorku, tak ti dokážu říct rozsah, kam jsem zhruba mířil.
Otáčky už nevím, ale když mi pošleš počet rubů na pastorku, tak ti dokážu říct rozsah, kam jsem zhruba mířil.
Tom
Málo času, alespoň jsem to olistěné roztočil v zahrádce.
Odesláno z mého SM-A500FU pomocí Tapatalk
Tak to má, kobliha, za sebou. ..
ano, má za sebou zálet 
Jen je nějaká líná - vhodná tak pro důchodce. Jak to okomentoval Pepé - bylo to takové něžné lítání. Asi za ty dva roky na skříni zlenivěla. ..
Co se týká otáček, tak dle návodu max. 2600 oborotov v minutě, pro 6S 2350/2450 ob per min.
To byla idylka:
Ano, ano, to musime co nejdříve zopakovat