Samokřídlo vhodné na pylony ?
Re: Samokřídlo vhodné na pylony ?
já měl jeden z prototypů vyuhlíkovaný málo, taky tam ten uhlík byl nějak zešikma, a prohýbalo se mi to. Pak když člověk trochu víc zatáhl tak to nešlo moc řídit. S kroucením jsem u těhlech malých problémy nikdy neměl. U zorra jo, když to letí fakt dost rychle.
Hezky to lítá a rychle a dokonce to umí i plachtit 
Takže spokojený?
A to těžiště jsi nakonec našel kde ?
A to těžiště jsi nakonec našel kde ?
Jj, uvidíme ale v hale, venku je toho prostoru přece jenom víc.
Těžiště mám dle pana Centového a nejspíš má pravdu [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Těžiště mám dle pana Centového a nejspíš má pravdu [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Tak mé má cca 103,4g (už se mi to podařilo zvážit přesně), jedná se o silnější verzi s race Tmotorem, jenom regl tam mám 10A Turnigy Plush, vybavení je na oboustrance, baterka nano 300mAh 45-90C na zálet taky. Teoreticky by šlo odstranit ještě něco kabeláže (2 až 3g), a nemám tam ale Pepovu stahovací pásku. Těžiště mám nyní cca 3 cm před Hackerovským.
Last edited by BoŠ on 27 Feb 2017 20:09, edited 2 times in total.
Ta elektřika už zůstane takhle přístupná ?
Nebude to příliš zranitelné ?
Nebude to příliš zranitelné ?
Až doladím těžiště, tak přijímač hodně a baterku lehce zadlabu, zbytek(krom reglu) přetáhnu lepící páskou. Byť se to nezdá, tak ani teď tam nic moc neční - no, ten přijímač trochu jo - ale ten zadlabu, regl je částečně chráněn žebrem, bez problémů s tím půjdu na zálet do trávy. V hale by to už vůbec mělo být v pohodě, tam spíš bude problém s nárazy. S podobně provedenou instalací jsem lítal s crack wingem v hale i venku a no problem.
No, a pokud to nebude stačit, udělám trup jako máš ty. Proti útoku vzteklou vrtulí ani trup asi nepomůže.
No, a pokud to nebude stačit, udělám trup jako máš ty. Proti útoku vzteklou vrtulí ani trup asi nepomůže.
Máš pravdu, já to vždycky zadlabu a pak se špatně dělají změny.