Samokřídlo vhodné na pylony ?

Motory, vrtule, serva ...
Post Reply
HonzaS

Re: Samokřídlo vhodné na pylony ?

Post by HonzaS »

Jo aha, hele, příští týden. Mám luxus výsledky pro jiná technická pozice a doporučení od pani psycholožky abych tam šel :lol: , a na oso je tam otazník (stejně jako v září), že na mě neni nic špatně, ale nejsem úplně přesně osobnostní typ co tam většinou posílají. Tak, chtěly konzistentní výsledky, tak je mají mít :lol: Ve finále je to teda nejspíš zas na personalistovi, kterej pokud vím oso nemůže sehnat (dneska jsme tam byli tři a jednoho vyhodili už v půlce, o dalších nevím), takže je klidně možný, že mě tam stejně protlačí. Nevim, uvidíme.

Jinak jsem si to užil. Testy byly (až na 2x 180 typických otázek na téma "nikdo mě nemá rád" "ano" "nevím" "ne", "myslím, že jsem pod vlivem něčí hypnózy" "ano" "nevím" "hlasy v hlavě mi říkají že ne" :lol: ) úplně jiný než posledně. Pak mi nevěřily, že dobře vzládám stres, tak jsem dostal papír s asi 26 úkolama vlevo, ke každýmu byly brázky nebo slova v pravo. Třeba různý tvary na přeskáčku a otázky typu "do největšího čtverce napište správnou odpověď na: kolik měsíců má rok? a do třetího kolečka z leva napište špatnou odpověď" nebo "škrtněte všechny sudé násobky sedmi menší 45 a větší 20 a sudá čísla menší než 15 zakroužkujte" a řada čísel.

Bylo na to 10 minut, po třech přišly 3 psycholožky a začaly dělat bordel. Rušivě se bavily, mlátily šuplíkama, dveřma, chrastily propiskama, vrážely mi do stolu... hroznej randál. No bavily se dobře. Já taky, testem jsem prošel :lol: Celkově to dneska bylo fajn. Tak snad to vyjde :-)

HonzaS

Post by HonzaS »

Jedna z otazek pro pobaveni.
Attachments
Screenshot_20170209-223917.png

Marcel

Post by Marcel »

HonzaS wrote:Jedna z otazek pro pobaveni.
Me to usmazilo mozek, ale Vlasta rika, 3 je spravne. :D

Pavel

Post by Pavel »

Tak to náhodou vím přibližně úplně přesně: Je to chyták. Správná odpověď je za 4.

HonzaS

Post by HonzaS »

Opak pravého je levý, falešný, nepravý, ... a to je opakem (když přimhouříš obě oči) asi skutečného. Dal jsem C, tohle bylo asi ve dvě odpoledne a mimo ranního redbullu jsem ještě neměl kafe - fakt se mi nechtělo moc důkladně přemýšlet.

tak další :lol: . jaký číslo následuje v řadě 1 2 0 3 -1 ?

odpovědi byly myslím
a) 4
b) -2
c)5

A pak tam byla hezká řada tuším

1 4 9 16 - jasný ne? 1 a 3 je 4, 4 a 5 je 9, 9 a 7 je 16... přičítají se prvočísla. Jenže 16 a 11 je 27 a to nebylo v nabídce! :klackem: Musel jsem se znovu zamyslet.

pepe*

Post by pepe* »

Nad tím nesmí člověk vůbec přemýšlet a musí dát hned co ho napadne jako prvni aby ukázal že je free:D :D

HonzaS

Post by HonzaS »

:lol: :lol: :lol: Nejsem si jistej jestli je to optimální strategie!

Už jsem v Praze, těšim se na vás!

BoŠ

Post by BoŠ »

Pavel

Post by Pavel »

Semtamkřídlo přišlo zatím jen jedno - odhlasováno - obdrží Boš (je největší guru).
Matěj od Reichardů zajišťuje 3 zbývající. Zatím nevolal, kdy to bude. Reichardi si pro žboží ke Šwajchófrovi jezdí sami.
Na Eshopu u Lindingera holé křídlo není a u Sweighofera také nee. Tak uvidíme, kdá se podaří :nevim:

BoŠ

Post by BoŠ »

Pavle, kuchni balení, a zkus je zvážit, prosím.

Post Reply