Stavba Supertrina - konštruktér J.Špatný

Naše projekty
BoŠ

Re: Stavba Supertrina - konštruktér J.Špatný

Post by BoŠ »

Jaký je časový limi na provedení letu? 4 minuty? Měl jsi to za 3:51.

Pavel

Post by Pavel »

Uffff :o

pepe*

Post by pepe* »

Klííd, mistři to mají zmáknutý :-) moooc hezky to lítá.
To mě utvrzuje v jednom...Honzo nebyly by prosím k mání jedny výřezy Supertrina??

BoŠ

Post by BoŠ »

pepe* wrote:Klííd, mistři to mají zmáknutý :-) moooc hezky to lítá.
To mě utvrzuje v jednom...Honzo nebyly by prosím k mání jedny výřezy Supertrina??
Ty se rozjíždíš, Pepo. Nebudeš potřebovat prachy? Že bych tě zbavil teho otlókánka, co ho teď jen ničíš.

HonzaS

Post by HonzaS »

Časový limit je 5 minut a to v pohodě stíhám, i ve velký hale. Ono by to letělo pomaleji, ale pak je to moc práce (musí se víc řídit a to prostě dopadá zle). Pepé výřezy dodám. Marek mi na slovensko přiveze depron, tak ho v praze rozřežu na supertrína :twisted: jedno je jen laser na zhruba 20 minut, mám jich ve frontě 6, hmm to už se rýsuje hezký večer u laseru :lol:

Pavel

Post by Pavel »

Stavebně je to moc pěkně připraveno. Takové LEGO (nebo LOGO?)
Jediné drobnosti, které jsem provedl:
-úprava uložení serv - Johan si to sobecky připravil na Spektra a ne na moje Graupnery
-zámky trupu jsem zlehka olízl nožem a z boku jemně stlačil - lépe se trup sesazuje a stlačený depron
se pak hezky utemuje - lepím vteřiňákem Zap, který bez aktivátoru tvrdne asi 3 holiny
-úprava čenichu na úchyty pro Glavaka - zde opět Johan naprosto neperspektivně připravil Lantsova, jakoby nevědíl,
že si koupím Glavaka ...

HonzaS

Post by HonzaS »

Pavle o kolik jsi upravoval ty zámky? já bych s nimi hnul, ale bojím se aby to zas nebylo moc volný. Myslíš že 0,2mm na délku a 0,1mm na šířku bude zhruba ok?

Pavel

Post by Pavel »

Honzo, já bych to nechal, jak to je. Mně se zdá, že to pasuje dobře. Při lepení je stejně potřeba to cvičně sesadit a doupravit,
aby to do sebe zapadlo co nejpřesněji. Navíc každý postupuje jinak. Já na lepenou plochu nanáším pomalu schnoucí Zap a pak to složím, proto mi vyhovuje volnější uložení s vůlemi. Někdo to třeba napasuje do sebe i s přesahem (ten naopak potřebuje, aby to drželo pohromadě i bez lepidla), a pak teprve zalepí nejřidším Boltem který zateče a téměř hned drží.
Já jsem s provedením výřezů spokojený :idea:

:P :P :P Já enem hlasuji pro přípravu asi tak 20 (případně 50 :lol: ) variant výřezů podle možných použitých serv :P :P :P

HonzaS

Post by HonzaS »

:lol: Já hlasuju že si všichni koupí serva co mám já, protože jsou nejlepší. Až na to A2020 na křidýlkách :? u kterýho možná budeme na Slovensku pájet nový servozesilovač. :P Ups, ale to jsem vám asi neměl řikat! :oops:

prokyno

Post by prokyno »

Já Já Já Já Já Já Já Já Já Já Já Já Já Já Já umím mócinky dobře pájet :D sem se učil od nejlepších :D
Viď Slávku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Post Reply