Extreme flight 64" MXS-EXP Yellow/Black
Re: Extreme flight 64" MXS-EXP Yellow/Black
Na ne-trvalé zajišťování servo konektorů jsou super tyhle pojistky: http://www.fast-lad.co.uk/store/futaba_ ... 13401.html. Mám to otestované i na Goblinovi na prodlužce serva na vrtulku a zatím neselhaly 
Tom
Nejake mma doma tusim
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky
V pátek přilepena křidélka a upravené otvory pro serva.
Tak jsem ready, sice ne to fly, ale k instalaci vybavení. Stavebnice nakonec má nějaké mouchy (křivě zalepený kolík v křídle), ale s trochou trpělivosti a dodržením určitého postupu se dá vše nakonec složit. Zatím jsem se stavbou spokojený, až na to, že řídký vteřinák je fakt řídký, a vzadu vy protekl až na trup, a já to zjistil až po jeho zaschnutí. Na Pavlovu radu zítra koupím debonder, a zkusím tuto estetickou chybu( na fotkách lze spatřit na hřbetě letadla mezi kabinou a ocasem) napravit.
Tady ještě jako polotovar - kontrola spasování křídel Stavba dokončena, čeká se elektrovýzbroj
Tady ještě jako polotovar - kontrola spasování křídel Stavba dokončena, čeká se elektrovýzbroj
Hujaja a je to vcelku - a tryskáč ! (nemá vrtuli)
Tak jsem na stole dopatlal instalaci, zítra, resp. dnes, odzkouším
Odesláno z mého SM-A500FU pomocí Tapatalk
Motor se točí right, regl přitažený páskou, přijímač z nebohé Katany zapojen. Teď ještě doladit těžiště, vrtnout vrtulí, napípat učitel žák a let's fly....
A propo, debonder debondoval, CA hnusota je po hodince piglování fuč. Konečně jsem spokojený.
Last edited by BoŠ on 11 Oct 2016 04:42, edited 1 time in total.
Super - gdy na to vletíš ?
Who knows ...Pavel wrote:Super - gdy na to vletíš ?