RCF Veloxity 1.2m
RCF Veloxity 1.2m
Zdarec, pote, co Tom Jr. dnes jiz finalne odepsal 1.2m Sbacha, to bude chtit nove letadlo. Opet od RCF a opet 1.2 Vzhledem k tomu, ze Extru mam ja a Sbacha uz mel, zda se volba jasna - Veloxity http://www.rc-factory.cz/katalog/rozpet ... -2095.html Libi se mi, ze konecne zapracovali na podvozku, ktery se v predchozich verzich 1.2 letadel rad vytrhaval - tady se zda, ze je podlozeny huhliky az do pride a melo ten moment by se mel rozlozit na vetsi delku. Monsieur Spatny, mel jste ho prosim v ruce ?
Re: RCF Veloxity 1.2m
Neměl neměl, ale kdybych si měl vybrat EPPčko větší než metr, šel bych do Veloksity. Ono to je trochu menší a mohutnější než sbach, tak to zkus nepostavit zbytečně těžký. Lítá to prý trochu míň jako halovka a trochu víc jako těžší dřevěný letadlo. Dělal to Cody, tak letově to bude dobrý 
Ale jak tak na něj koukám, že bych si taky udělal radost? Ne vlastně já nesmím, já už si letos udělal radost Edgem 540 mini, Mustangem, a v týdnu si jedu pro Ulti... hups ale to jsem vám vůbec neměl řikat!
Ulti coo ?
Řééékníííí

Řééékníííí
No.. říkal jsem si, že Crack Pitts už je přeci jen trochu starý a okoukaný letadlo. A je potřeba s tím něco udělat. Tak uvidíme.
dikec borci, uz to pisu Jankovi do nakupui.
A podvozek je dělený - to moc nekoresponduje s popisem modelu, že tvrdší přistání vás neuzemní! U Sbacha ten originál podvozek stojí za prd.
zdarec, to, ze je deleny, nevadi, vadi pomerne mala plocha te sklotextitove desticky, ktera se vytrhava, jen kdyz se na ni krive podivas. Ve Veloxity by ten moment mel byt rozvedeny az do cumaku pomoci uhliku, toz by to melo byt lepsi.
Servo question: mate tip na nejaka slusna stredne-tridni 14g MG serva ? Mam zkusenosti s:
- Hextronik MG14 - nebrat - hori
- Turnigy MG90S - slusna, na kridylkach drzi, ale na ocase odchazeji, ale s gracii tak, ze se daji vymenit, ani jedno mi neodeslo likvidacnim zpusobem.
- Savox 256 normalni - slaba - mladoch zvladl nekolik strhat a pritom nelital nijak ostre
- Savox 256 MG - nevim, dal jsem misto TGY90 na ocas, chodi pekne, ale mam ho chvilku.
Servo question: mate tip na nejaka slusna stredne-tridni 14g MG serva ? Mam zkusenosti s:
- Hextronik MG14 - nebrat - hori
- Turnigy MG90S - slusna, na kridylkach drzi, ale na ocase odchazeji, ale s gracii tak, ze se daji vymenit, ani jedno mi neodeslo likvidacnim zpusobem.
- Savox 256 normalni - slaba - mladoch zvladl nekolik strhat a pritom nelital nijak ostre
- Savox 256 MG - nevim, dal jsem misto TGY90 na ocas, chodi pekne, ale mam ho chvilku.
Dnes jsme se s Pavlem sletli u zavory a Pavel doporucil Savoxe SH-0257MG, toz je asi vezmu. Pokud byste meli dalsi tipy, sem s nimi !
Otazka c. 2: oproti standardnim 1.2m letadlum, kde je servo vzdy v 1/3-1/2 kridla, je ma tohleto Veloxity pred-rezane v trupu, takze paka je na uplnem kraji kridelka. Chapu, ze poloha bliz teziste je vzdy lepsi, ale na druhou stranu je dobry, kdyz to bude kridelko tahat na kraji ? Borci zkuseni letci, co Vy na to ?
Otazka c. 2: oproti standardnim 1.2m letadlum, kde je servo vzdy v 1/3-1/2 kridla, je ma tohleto Veloxity pred-rezane v trupu, takze paka je na uplnem kraji kridelka. Chapu, ze poloha bliz teziste je vzdy lepsi, ale na druhou stranu je dobry, kdyz to bude kridelko tahat na kraji ? Borci zkuseni letci, co Vy na to ?
Nejsou to nejsilnější serva, ale co bych v tý velikosti chtěl. Já bych je tak klidně dal.