Ta tvoje nabíječka má ve specifikaci Current drain for balancing: < 350mA. To je ultra hrozně moc totálně úplně definitivně na nic. Myslím fakt k ničemu Podle mých zkušeností budeš 5Ah baterku, která má řekněme 50 a víc cyklů, balancovat půlhodinu, spíš víc... Starší baterka, které se články rozchází, na tom bude viset klidně hodinu.
Kterou nabijecku myslis ?
Current drain for balancing: < 350mA. to znamena co ?
Néé, nevytáčíš, snad se to tak nezdá Promiň, jestli jo
Ten Reaktor 2 x 300W, když sjedeš dolů k technickým datům, tak to je cca někde v půlce. Teď koukám na tvou poznámku o jazyce moravském... Ten údaj udává nejvyšší balanční proud. 350mA je hodně málo na větší baterky. Konkrétně pro 5000mAh to odpovídá 0,07C
U horejsiho dovedu cenu poresit, ta gt500 je dobra a mohli bychom na ni soupnout jinou paralelni desku. Jednu tu mam sam jsem jim vylepšil aby nebyla tak cinska.
Marcel chce nabíjet dvoukanálově - nebo více accu najednou.
Co to CELLPRO-10XP ? http://www.horejsi.cz/Pages/DetailProdu ... cislo=1826
Já ji fičím druhou sezonu - "dvoukanál" umí pracovat jen současně a max. 10 článků dohromady...
Je relativně malá a placatá....
Janekx wrote:U horejsiho dovedu cenu poresit, ta gt500 je dobra a mohli bychom na ni soupnout jinou paralelni desku. Jednu tu mam sam jsem jim vylepšil aby nebyla tak cinska.
A není už teda lepší ta co máš ty? Téměř stejná cena jako GT500.
Si se zmínil, že máš jakési peralelní prkénko, to by šlo i k té tvé nabíječce? Potom by nevadilo že není dvoukanál, chápu to správně ?