Fotky jsou zde, ještě je nějak promažu:
Celý to má asi 66g se 150mAh baterkama, 11" vrtulema a 2g těžkým reglem - rezervy tam jsou. použil jsem jeden hihitec 5035 a 3 TGY 1290P. Celé letadlo je potaženo muchlaným mylarem. Kostra je řezaná laserem (tuším že jedno letadlo trvá asi 22 minut, ve finále jsem dělal dvě něco málo přes hodinu).
Další ttd budu doplňovat průběžně, zatím musím opravit pár překlepů v řezacích souborech a posunout díru pro servo sop dozadu, vyšlo mi to těžké na čumák. Hrozně se mi líbí výrazně nižší spotřeba nezabržděného letadla - brzdy se vysouvají se stažením plynu (ve spodních asi 15% se zpožděním asi 0,8s při prudkém ubrání, zavírají se asi 1,8s).
Záměrně jsem to maloval trochu pevnější než je Spark 5, takže není zas takový problém letadlo vzít do ruky. Ještě by se tam klidně kousek uhlíku vešel (v rámci pohodlí). Dneska už to 2x spadlo, jednou jsem měl malou výchylku na vop, jednou jsem se nějak nedohodl s regulátorem a on mi nechtěl dovolit přidat plyn (takže pád na plocho na záda). Vypadá to odolné