Delfín nad Brnem - asi bude městské akvárium

Pavel

Re: Delfín nad Brnem - asi bude městské akvárium

Post by Pavel »

standapass wrote:Pavle. Dneska byl u nás na soudě Miloš. Všude ochranka a pár pozorovatelů z dalekohledem ale vrtas.nikde

odeslano
Vrťas se poflakoval v Ostravě :D

Apropo, dnes jsem asi v 9:20 nakoukl do Sokola, nějaká mladá a hefká Blonďínka pravila,
že Tě dnes vůbec ale vůbec neviděla :lol:

standapass

Post by standapass »

No to bylo kapanek jinak. Ona je slepá. S

odeslano

HonzaS

Post by HonzaS »

prokyno wrote:Pánové, zdá se mě to? Nebo je tady někdo silně zaujatý vůči jedné vrchní osobnosti?
Kteráž to byla svobodně zvolena veřejností?
Kteréžto nezbývá než čekat až skončí působení této osoby?
Berte to pozitivně, představte si, že by tam seděl Karel?
To bych se už asi houpal někde. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Depak osobnost, ale ten systém se povedl udělat ve formě gigantického failu - jako že (aspoň pokud mi neunikla nějaká informace) třeba řidič náklaďáku musí mít vyšší kvalifikaci než prezident (ať už ho dělá kdokoliv). To je divný.

Ale to odbočujeme, Baui, ten delfín tam u vás někde hnízdí? Já viděl jen L39, hodně z blízka, když letěla kolem. "Tower, this is Ghost Rider requesting a flyby" byl proti té L39 slabý odvar.

baui

Post by baui »

HonzaS wrote:Depak osobnost, ale ten systém se povedl udělat ve formě gigantického failu - jako že (aspoň pokud mi neunikla nějaká informace) třeba řidič náklaďáku musí mít vyšší kvalifikaci než prezident (ať už ho dělá kdokoliv). To je divný.

Ale to odbočujeme, Baui, ten delfín tam u vás někde hnízdí? Já viděl jen L39, hodně z blízka, když letěla kolem. "Tower, this is Ghost Rider requesting a flyby" byl proti té L39 slabý odvar.
Vidíš, to máš pravdu. Řidič náklaďáku nesmí do práce s chřipkou a to svými emisemi neohrožuje zdaleka tolik lidí :mrgreen:

Po pravdě nevím, ale to letadlo vídám celkem pravidelně, jen ne uprostřed města hlavou dolů :D Předpokládám, že tím některý místní letecký cirkus vozí zákazníky po obloze :nevim: Co to bylo za L39, nějaké cvičení?
Tom

HonzaS

Post by HonzaS »

Spoluorganizátor jedné modelářské komorní akce dostal k narozeninám letenku do OK JET L 39. Tak si dokoupil pár minut a spojil to s "návštěvou" tý akce. Proud vzduchu z turbíny některým sfoukl čepice z hlavy.

Pavel

Post by Pavel »

L-29 Delfín je ve vlastnictví onoho pilota a on jej prohání just for fun. (Blue Sky)
Také v něm vozí za úplatu - ale to už pilotuje (asi) někdo jiný, bo za prachy(lety za úplatu)
smí létat singl pilot iba do 60ti let :nevim:

HonzaS

Post by HonzaS »

ale to už pilotuje (asi) někdo jiný, bo za prachy(lety za úplatu)
smí létat singl pilot iba do 60ti let
I když je v tom katapultovací sedačka? :lol:

Řikal kamarád, jak letěl v tý 39... školení na katapultáž. Prý se nemá bát se vystřelit, kdyby něco. Třeba když pták vletí do motoru, tak odletující lopatky občas něco přetnou a nefunguje interkom. Takže pilot nemůže říct aby se vystřelil, a pilot se nemůže vystřelit jako první.

Post Reply