Modelářská bruska
Re: Modelářská bruska
No pokud si člověk myslí, že toto zařízení se dá použít jen a pouze na modelářství? Tak asi ano. Ale tak nějak jak Jsem psal, už to používám několik let při práci, v dílně a tak. V modelářství minimálně 
Filcovými kotoučky a přiloženou pastou se dobře leští například kliky 
A pouzivate Dremel model 3000 nebo 4000
mám 3000. Od Naradionline.cz - jsou to taky modeláři, takže ti poradí fakt v oboru (jakou frézku koupit na uhlík, čím řezat překližku, ...). Pokud tam budeš objednávat, mají i nože olfa, brusný houbičky od boshe a tak. Tam by se dalo utratit peněz 
Hezkýýý ....S tím se dá postavit i Boeing 747.
Á, pan je fajnšmekr 
Ale prd, pani majitelova byla moc prijemna a dostal jsem 150 slevu, no nekupto. Sice tomu moc nerozumela, ale navadi, vzal jsem si i sklicidlopepe* wrote:Á, pan je fajnšmekr
Jinak ten clovek, co prodava Dremela 4000 asi dva tydny na model bazaru, je nejakej maklej
Pjekné, ať slouží
Joo, na modelbazaru je poslední dobou máklých a agresivních magorů obecně nějak moc
Joo, na modelbazaru je poslední dobou máklých a agresivních magorů obecně nějak moc
Tom
Tak a je to doma, a je to akesi posrate 
Hned jsem pruboval, jestli do sklicidla (ne klestiny) upnu mele vrtacky.
Protoze sem chtel vyzkouset i ohebnou hridel, sup sklicidlo na ni. Kdyz se celisti ve sklicidle stahly na cca 2mm, zaclo jit dalsi dotahovani ztuha. Protoze jsem si myslel, ze je nekde v zavitu z vyroby nejaky svinstvo, grot, apod. vzal jsem prilozeny klic (kdyz uz je v baleni) a stahl celisti k sobe v domeni, ze se zavit protahne a bude vse OK. Jenze je to spis KO, kdyz sem chtel sklicidlo vysroubovat (znovu roztahnout celisti) ani boha to neslo, tak sem pochopitelne zabral, hlavicka se protocila i se zavitem, na ktery se sklicidlo sroubuje. Aretacni kolik byl na hrideli zamacknuty. Dle meho nazoru se urvalo lanko od unasece, na ktery se sklicidlo sroubuje.
Jeste jedna vec, kdyz odsroubujete ohebnou hridel od Dremla, vyteklo docela dost vazeliny na dosedaci plochy, je to normalni? Tam neni zadne gufero ?
Hned jsem pruboval, jestli do sklicidla (ne klestiny) upnu mele vrtacky.
Protoze sem chtel vyzkouset i ohebnou hridel, sup sklicidlo na ni. Kdyz se celisti ve sklicidle stahly na cca 2mm, zaclo jit dalsi dotahovani ztuha. Protoze jsem si myslel, ze je nekde v zavitu z vyroby nejaky svinstvo, grot, apod. vzal jsem prilozeny klic (kdyz uz je v baleni) a stahl celisti k sobe v domeni, ze se zavit protahne a bude vse OK. Jenze je to spis KO, kdyz sem chtel sklicidlo vysroubovat (znovu roztahnout celisti) ani boha to neslo, tak sem pochopitelne zabral, hlavicka se protocila i se zavitem, na ktery se sklicidlo sroubuje. Aretacni kolik byl na hrideli zamacknuty. Dle meho nazoru se urvalo lanko od unasece, na ktery se sklicidlo sroubuje.
Jeste jedna vec, kdyz odsroubujete ohebnou hridel od Dremla, vyteklo docela dost vazeliny na dosedaci plochy, je to normalni? Tam neni zadne gufero ?