Gening D561 MG
Gening D561 MG
Ahoj, mate zkusenosti s timto servem ? Je pravda ze ma jen o 1g vic nez jeho braska s plast. prevody ? Chtel bych ho dat do Edge na smerovku/motor , uz me nebavi neustale vymenovat plastove prevody. Obcas pristavam na cumak a tem plastoprevodum to nedela asi dobre 
Re: Gening D561 MG
Dej tam nový servo - klasiku, měnit převody nepomůže pokud jsou uz vymačkaný domečky pro osky
u MG (nevím jak Gening) má většina serv ikdyž jsou MG v převodech stejně jedno ozubený kolečko zase jen plastový 
Ty MG jsou horší než plastový mi přijde. možná pomalejší ale slabší :/ proč je mi záhadou (možná hůř udělaný převody?).
kovove prevody maji plastove kolecko, no to me poser. proto asi vaha jen o 1gpepe* wrote:Dej tam nový servo - klasiku, měnit převody nepomůže pokud jsou uz vymačkaný domečky pro oskyu MG (nevím jak Gening) má většina serv ikdyž jsou MG v převodech stejně jedno ozubený kolečko zase jen plastový
ty tam mas jake servo ?HonzaS wrote:Ty MG jsou horší než plastový mi přijde. možná pomalejší ale slabší :/ proč je mi záhadou (možná hůř udělaný převody?).
D561 plastový. MGčka jsem měl v prvních hodinkách, lítalo to super, ale na křidýlkách to bylo dost znát. Oproti Edgemu s plastovýma 561 to bylo takový línější. Na směrovku by teoreticky mělo fungovat i to 561mg. Spíš bych ale zauvažoval udělat "saver" na táhlu k motoru. Dáš dvě tyčky vedle sebe, jednu s kloubkem na motoru, druhou s kloubkem na servu, přes ně (třeba 7cm od sebe, aby se to neprohýbalo) kousek smršťovačky. Mělo by to být tak na těsno, aby se tyčky nehýbaly vůči sobě, jen když to dostane nějakou jebu, tak se energie spotřebuje na tření a posun táhel proti sobě.
měl jsem to tak na prototypu Edge, má to nevýhodu v tom, že to musíš hlídat. Když se ti posunou, máš špatně vyosení motoru.
měl jsem to tak na prototypu Edge, má to nevýhodu v tom, že to musíš hlídat. Když se ti posunou, máš špatně vyosení motoru.
To je chytre reseni. Tak koupim zase plast.HonzaS wrote:D561 plastový. MGčka jsem měl v prvních hodinkách, lítalo to super, ale na křidýlkách to bylo dost znát. Oproti Edgemu s plastovýma 561 to bylo takový línější. Na směrovku by teoreticky mělo fungovat i to 561mg. Spíš bych ale zauvažoval udělat "saver" na táhlu k motoru. Dáš dvě tyčky vedle sebe, jednu s kloubkem na motoru, druhou s kloubkem na servu, přes ně (třeba 7cm od sebe, aby se to neprohýbalo) kousek smršťovačky. Mělo by to být tak na těsno, aby se tyčky nehýbaly vůči sobě, jen když to dostane nějakou jebu, tak se energie spotřebuje na tření a posun táhel proti sobě.
Panove diky za reakce.