Tak jsem to dneska z lenosti mě vlastní vymyslel jinak. Táhla jsou v obou pákách zajištěna kouskem bužírky (stejně to dělám i u táhel s pevnou délkou), a délkově se ladí uprostřed. Když jsem spokojený, udělám si páku na míru, a táhla taky na míru. Třeba se vám to někomu bude při zalítávání hodit
Snadné ladění diff na halovkách
Snadné ladění diff na halovkách
Už mi nějakou dobu lezlo na nervy nastavování diferenciace při použití jednoho serva. Blimpy na páce moc použít nejdou, protože s quicklock podložkami je skoro nemožné je přendat v páce o dirku vedle, s plastovými špuntíky od p. Potenského to stejně chtělo kleště...
Tak jsem to dneska z lenosti mě vlastní vymyslel jinak. Táhla jsou v obou pákách zajištěna kouskem bužírky (stejně to dělám i u táhel s pevnou délkou), a délkově se ladí uprostřed. Když jsem spokojený, udělám si páku na míru, a táhla taky na míru. Třeba se vám to někomu bude při zalítávání hodit
- standapass
Re: Snadné ladění diff na halovkách
Dobrý nápad. S 
Dnes vyzkoušeno. Funguje přesně podle plánu. Teda fungovalo, než se dvouploch v metru vypnul a doklouzal na zem. Kde začal kouřit a objevil se i malý plamínek. výsledek: HS 5035 v háji (krabička prohořela ven), nový baterky v háji, nějaký drobnosti, ale letadlo naštěstí ok.
Snad ta sezona u vás na Moravě začíná o něco lépe.
Snad ta sezona u vás na Moravě začíná o něco lépe.
Hitec-5035 zahořel na U dvojčlánku napřímo ?
Ty stavitelná táhla jsou bezva nápad
Ty stavitelná táhla jsou bezva nápad