Neutrino F3P

Naše projekty
HonzaS

Re: Neutrino F3P

Post by HonzaS »

Ještě je potřeba posunout "okýnko" v páteři. žlutá je stará vairanta, fialová je jak by to mohlo vypadat po posunutí serva.
Attachments
servo_tukanizer3.jpg

prokyno

Post by prokyno »

Takže pokud to dobře chápu, tak Neutríno je polotovar alias DoDoS? (dodělej doma sám)
:D
PS: nic ve zlém, je pěkný že někdo dokáže toto vymyslet a i udělat.
Jen je potřeba odlehčit atmošku :D

baui

Post by baui »

Děkovala ;)
Dnes došel Dualsky moteur, tak ještě mylar, huhlí a serva a snad to bude komplet. Hořejší nemá Mylar skladem, tak budu muset z venku, takže rok 2016 to jistí :mrgreen:

@Trenér: Joo, to jsou ti prototípi. Přál by sis lepčího beta testera? :lol: :lol: :lol:
Tom

Pavel

Post by Pavel »

HonzaS odladil prototyp dost dobře.
Takové detaily jako uložení servítek kvůli funkčnímu řízení si u Sparka dodělávám sám, a to Sparků ve verzi 5 bylo v Hovnoníně alespoň 5ks. A nikomu nevyšlo těžiště - všichni dovažovali čumák.
Pročež soudím, že se Jan, řečený Dobrý, prototypu věnoval mnohem pečlivěji než Craft EPP.
I polotovary výřezů jsou od Craft EPP v horší kvalitě, i když to zrovna pro Dinšpíra není důležité, bo si konstrukci stejně upravuje. :lol:

HonzaS

Post by HonzaS »

Právě že Bauí má bráchu toho mého - takže to zatím až tak doladěný není, ale pracuju na tom. Další kus už bude ok ;-) (možná... asi... snad? kdoví!)

Jen co dodělám předvánoční debordelizaci, pustím se do posouvání serva směrovky na prototypu dozadu, aby baui věděl kam ho dát a vyšlo mu při tom těžiště. Já mám sponku (1,3g) na ocasu :-(

Už by to bylo hotový, ale ruší mě od toho takový blbosti jako: škola, porouchaný pás v autě (právě jsem to opravil), ... hlad ... ... ... hlad ... :lol:

prokyno

Post by prokyno »

Problémy:
-škola?
-pás v autě?
-hlad?

Řešení:
-jsou svátky na školu se už sere
-pás není třeba to je jen pro sraby, a navíc koho auto je, ten at se stará ne?
-člověk by řekl, tak se najez ne? Praxe je, žrádlo zdržuje od práce a jiných bohulibích činností, tudíž není třeba a navíc je dokázáno že člověk vydrží bez jídla až 10 dní. Pokud bys byl Breatharián tak nepotřebuješ vůbec jídlo :D

Závěr:

Jsou to jen výmluvy a snaha je nasnadě a blá blá blá blá blá blá a tak dále.
Hezký den :D

HonzaS

Post by HonzaS »

Řešení má několik chyb: Jsou svátky, konečně mě škola nezdržuje od dělání věcí do školy. Auto je sice rodičů, ale kdybych se o něj nestaral já, tak by to 1) vyšlo moc draho, 2) vyšlo podruhý draho, až to dementi ze servisu budou sami po sobě opravovat :roll: takže se o to raději starám sám (a výměnou za můj blahodárný vliv na pojízdnost povozu můžu bez řečí jezdit lítat - když si do toho naleju naftu, samozřejmě :lol: )

Debordelizace je potřeba, protože momentálně není moc kde dělat nějaký prototipink nebo evolušn. :lol:

prokyno

Post by prokyno »

Debordelizace:
Přistavení kontejneru o objemu 3 kubíky, odvoz s následným uložením na skládce = 1200.-
NA VŠE OSTATNÍ JE TU MASTER CARD :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

baui

Post by baui »

K čemu kontejner? Stačí cedule "SMÍŠENÉ ZBOŽÍ ZDARMA" a naházet krámy před barák. Jsme přece pořád fčechistánu, ne? :mrgreen:
Tom

HonzaS

Post by HonzaS »

Dneska jsem se rozhodl, že odstraním sponku na dovážení na ocase Neutrína, má 1,3g. To se na první pohled zdá jako jednoduchá práce (stačí odlepit izolepu a sundat jí), ale zase ona tam určitě nebyla bezdůvodně! Takže při tom posunu i směrovkový servo trochu dozadu.
P1030663_res.jpg
P1030662_res.jpg
Tak a teď je otázka o kolik, aby to vykompenzovalo tu sponku? Vašek Panocha to tipl na 15cm, ale on má objednanýho Sparka 5, takže Neutrinům nerozumí... :roll: :lol:

Sestavil jsem si tabulku hmotností všeho co znám, změřil skutečnou polohu těžiště, trochu matematiky, a měl jsem výslednou novou polohu serva. To mi přišlo málo, spočítal jsem hmotnost drátů k servům (Pavle? 0,28g/metr?), trochu víc matematiky, a měl jsem výslednou polohu i novou (lepší) polohu baterky. Do detailu jsem to vysvětlil v obrázku :lol: jinak je to momentová věta, střední škola.
excel_res.jpg

Post Reply