Asi se vrátím o krok zpět.

Naše projekty
standapass

Re: Asi se vrátím o krok zpět.

Post by standapass »

Tak to víc nepomohu.S

Pavel

Post by Pavel »

BoŠ wrote:No já asi zase změním pohon, protože kovový tuning nějak nepočítá s AXi rostečemi, a v návodu popsaný postup je asi pro původní plastovou přepážku. Pavle, ten tvůj motor http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... -gt2815-07 sedí? A Janku, mám to objednat přes tebe nebo na přímo? Ještě asi k tomu pořídím nějaký osvětlení, upřesnil bych do pondělka ráno.
Tak jsem to nasucho zkusil, namontoval jsem boční držáky, splácnul trup, našrouboval motor na přepážku a zkusil
nasunout do trupu na držáky. Jde to, enem káble je třeba "vzít silou" - dám je úhlopříčně dolů a kousek materiálu trupu
v místě kabelů odstraním.

BoŠ

Post by BoŠ »

standapass wrote:Tak to víc nepomohu.S

Díky, asi zvolím Pavlovu variantu motorizace, dávat za Axi 2820/14 1747 Kč se mi už nechce (i když kdo ví), dělat nové motorové lože pro 2814 (i když ta vyšla pro dané letadlo i v konfigurátoru jako nejvodnější) taky ne, ale je tu i rozdíl v hmotnosti 120g (setup Pavel) vůči 151 g (tvůj setup) kontra 106g (můj původní setup). Jedině snad - Je tu někdo, kdo má někoho známého, který by byl schopen z hliníku udělat modifikované motorové lože?

BoŠ

Post by BoŠ »

Pavel wrote:
BoŠ wrote:No já asi zase změním pohon, protože kovový tuning nějak nepočítá s AXi rostečemi, a v návodu popsaný postup je asi pro původní plastovou přepážku. Pavle, ten tvůj motor http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... -gt2815-07 sedí? A Janku, mám to objednat přes tebe nebo na přímo? Ještě asi k tomu pořídím nějaký osvětlení, upřesnil bych do pondělka ráno.
Tak jsem to nasucho zkusil, namontoval jsem boční držáky, splácnul trup, našrouboval motor na přepážku a zkusil
nasunout do trupu na držáky. Jde to, enem káble je třeba "vzít silou" - dám je úhlopříčně dolů a kousek materiálu trupu
v místě kabelů odstraním.
Pokud se nenajde nikdo, kdo by mi pomohl s ložem, tak půjdu asi tvojí cestou, stejně jsem zatím nechtěl stavět, tak si holt počkám.

Janekx
Administrátor

Post by Janekx »

Klidne si do nakupu navol co bys rad ja ti mohu ooze vytisknout kdyz to udelame dostatecne tliste bude to i pevne z ABS
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky

HonzaS

Post by HonzaS »

Hliník? Nebude to měkký? Já mám na dogfighteru motorovou přepážku z nerezu. Kdyžtak napiš mail s náčrtem (nebo CAD souborem), poptám se. Jo ale do nerezu se dost blbě řežou závity :lol: Přežije to ale všechno.

BoŠ

Post by BoŠ »

Pánové, díky, asi koupím ten jiný motor. Pokud budu mít někdy čas a chuť, tak si přepážku vypižlám sám, do té doby tam dám jiný motor. Janku, jak dlouho bude trvat objednávka od Pecky - budeš čekat, až toho bude víc, nebo to objednáš expres? Případně to mohu objednat sám, záleží na tobě ( kvůli obratu?). Poštovné zacáluju.

Janekx
Administrátor

Post by Janekx »

Jo kvuli udrzeni obratu by to bylo dobre, ale pptrebovali bychom i horejsiho...

BoŠ

Post by BoŠ »

Janekx wrote:Jo kvuli udrzeni obratu by to bylo dobre, ale pptrebovali bychom i horejsiho...
Díval jsem se na Dualsky, ale je tam problém, buď je motor slabý nebo těžší, než to GT, nemluvě o tom, že Pavel ověřil použitelnost pohonu, alespoň rozměrovou, v Cubu.

Janekx
Administrátor

Post by Janekx »

Neva, napis co chces, jedine Horejsi dba na nejake obraty a bylo by skoda o to prijit.

Post Reply